La marató

La Marató d’en Richi el proper 21 d’abril!

Richi maquillat com un pallaso

El Departament de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós participa en la coordinació d’una jornada solidària per recollir diners per a en Richi. Serà una jornada plena d’activitats de tot tipus, que es farà el dissabte 21 d’abril.

Des que el cas d’en Richi es va donar a conèixer, no han parat d’arribar propostes i iniciatives de col·laboració per ajudar en aquesta causa. Inicialment ens en ocupavem únicament la Coordinadora SOS Richi, però ara s’ha incorporat també l’Ajuntament de Palamós que ens facilitarà molt les coses coordinant aquesta marató solidària.

La Marató concentrarà iniciatives diverses promogudes per tot el poble de Palamós i rodalies. Hi haurà espectacles de tot tipus, activitats i tallers en què participaran escoles, casals, entitats, empreses o particulars. Segurament es concentrarà tot a la zona del passeig del Mar. Ara mateix, però, encara no es pot concretar el programa d’activitats.

Tots els guanys de La Marató d’en Richi aniran destinats íntegrament a cobrir les despeses d’aquest llarg i dur camí que els espera a ell i a la seva família. En el cas de que algú de vosaltres volgués col·laborar organitzant alguna activitat per La Marató d’en Richi, estarem encantats de que ens feu arribar la vostra proposta als següents emails:

puntjove@palamos.cat  / cooperacioisolidaritat@palamos.cat

Per tal de poder tenir el temps suficient a l’hora de coordinar totes les activitats que  es durant a terme durant la Marató d’en Richi, us demanem que ens envieu les vostres propostes el més aviat possible, amb data límit el 10 d’abril.

Palamós esdevindrà un exemple de solidaritat i projectarem aquesta imatge al món sencer per encomanar-la i ser molts més ajudant al nostre petit Richi.

Moltes gràcies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s