Cost del tractament

El primer factor més important per tenir un millor pronòstic del medul · loblastoma, és aconseguir una extracció total del tumor i a Espanya, després de diverses operacions i complicacions, no va ser possible.

Vaig arribar a Boston el 30 de març del 2012 i tot i que només estava previst dur a terme una operació, al final s’han convertit en 4. Des que tot va començar ja he entrat al quiròfan 12 vegades, he patit diverses complicacions greus com una meningitis i he hagut de fer un tractament de radioteràpia. Tot això en menys de 6 mesos.

Afortunadament i contra tot pronòstic, l’equip a Boston si ha sigut capaç d´extreure gairebé el 100% del tumor sense danys i he pogut acabar la primera fase del tractament amb èxit.

Des del passat 7 de maig del 2012, em trobo duent a terme la segona fase del tractament: la quimioteràpia, que probablement durarà uns 8 mesos més.

L’import total del tractament que estic realitzant té un cost aproximat d’uns 500.000 €.   Inicialment aquet import era inferior i ha anat pujant, i tot i que ja ho han explicat els meus amics i familiars de la Coordinadora públicament als mitjans de comunicació, vull aclarir-vos una vegada mes perquè:

  1. Es basava en una estimació de la fase de cirugía pensant que només necesitaría una única operació, pero que al final com ja sabeu han estat 4.
  2. Quan vaig arribar a Boston no sabia el que m’esperava, ni tant sols si sería necesari quedar-me aquí després de la cirugia per continuar amb el tractament. Malauradament, tot i que m’han aconseguit extreure el tumor, continuo siguent considerat un pacient d’alt risc per la complexitat del meu cas i l’història que arrosego. Això i un possible risc de nova intervenció em fan romandre lligat a l’equip mèdic de Boston.

El maleït cancer es així. Devastador i sobretot imprevisible.

Fins ara porto recaptats 337.463 €. Aquesta xifra ha estat actualitzada a data 16/Sep. i corresponen a les següents partides:

  • Donacions al compte corrent: 169.293 €
  • Donacions Paypal: 30.641  €
  • Esdeveniments: 81.528 €
  • Campañas: 56.001 €
  • Campanya Teaming: 909 persones apuntades
  • Campanya Taps: 17,4 tones recollides

Pot haver-hi algun error de classificació d’alguna quantitat que hagi estat anotada en una partida diferent a la que li correspon, però no en el total recaptat.

En qualsevol cas, després de la duríssima experiència per la qual estic passant, ni els meus pares ni jo ens podem quedar de braços creuats. Per aquet motiu, tota la recaptació que excedeixi el cost del tractament i de l’estada, es destinarà a l’associació sense ànim de lucre SOS Richi que ja estem constituint, i que un cop aconsegueixi curar-me, dedicarà la seva activitat a:

  • Prestació de l’ajuda i recursos econòmics necessaris a totes aquelles famílies amb nens que pateixin qualsevol varietat de càncer cerebral, i que per la complexitat del seu cas, requereixin accedir a tractaments internacionals fora d’Espanya per millorar el seu pronòstic i en el millor dels casos aconseguir la seva curació.
  • Col · laborar amb les institucions mèdiques i científiques en tot allò que permeti facilitar l’avanç en el descobriment de nous tractaments més efectius en la lluita contra aquesta devastadora malaltia.

Com pots veure, em queda encara un llarg i dur camí per recórrer. Si us plau ajuda’m a aconseguir-ho.

Anuncios