Necessito la teva ajuda

El meu nom és Ricard però tothom em diu en Richi i des del passat abril del 2012 visc a Boston, Massachusetts. Tinc 8 anys. El 29 novembre 2011 la meva vida va canviar per sempre. Em van trobar un tumor de 5 cm. de diàmetre anomenat medul.loblastoma, un dels tumors cerebrals infantils més agressius que existeixen. Sóc un pacient de càncer.

RichiHead

El passat 26 setembre 2012 vaig acabar el tractament. En aquests moments segueixo recuperant-me i lluitant dia a dia contra les seqüeles derivades de la pròpia malaltia i els agressius tractaments rebuts. L’última ressonància del 24 Abril 2014 va ser estable i espero tenir les mateixes bones notícies a la propera revisió d’octubre.

El camí recorregut ha estat molt dur: 15 cirurgies, radioteràpia, quimioteràpia i una vàlvula de drenatge implantada al cervell. A més, el càncer ha intentant posar-m´ho molt difícil en més d’una ocasió patint meningitis o portant-me a l’UCI per convulsions múltiples, entre d’altres complicacions.

El càncer infantil és devastador.

Els meus pares han descobert una realitat que desconeixien. Per aquest motiu han creat la Fundació Richi. En aquest link t’ho expliquen. La Fundació Richi té una missió i un pla concretíssim de complir. I et demano si us plau que els ajudis.

T’hi apuntes? 🙂

Anuncios